DESPRE NOI

Acest site isi doreste sa aduca cititorilor informatii la zi despre traficul din Romania. Totodata avem mai multe rubrici unde puteti afla detalii despre: starea drumurilor, avertizari meteo, accidente, noutati auto, precum si sfaturi pentru soferi.
Ne gasiti si pe facebook accesand pagina: https://www.facebook.com/Traficromaniainfo-342106105822507/. Pentru a intra in contact cu noi, puteti sa ne scrieti pe adresa de e-mail: traficromania@gmail.com.
INFOTRAFIC
Echipa traficromania.info

4 comentarii la „DESPRE NOI

 • 23/05/2015 la 07:43
  Permalink

  Felicitari pentru aceasta initiativa. Nu plec dimineata pana nu citesc informatiile despre trafic.

  Răspunde
 • 23/05/2015 la 07:44
  Permalink

  Un site cu foarte multe informatii necesare. Felicitari pentru acest lucru mai ales ca este o initiativa privata.

  Răspunde
 • 09/05/2016 la 06:44
  Permalink

  Dacă fiecare dintre cei ce au camera pe auto, ar putea posta toate neregulile întâlnite în trafic, si dac cumva s-ar putea lua masuri împotriva celor vinovați, atunci chiar inițiativa Dvs. cred ca și-ar atinge scopul, acela de ai mai liniștii pe unii și ar marii siguranța în trafic. Eventual un proiect de lege, un site oficial al politiei rutiere (sau unul ca acesta) dar de pe urma căruia cei de la politia rutiera sa poată lua masurile de rigoare. Nu as considera decât ca ne-am face cu toții datoria de cetățean astfel încât sa ne mărim siguranța în trafic. În unele tarii știu ca filmările camerelor de supraveghere de pe auto sunt luate in considerare de politia rutiera, de ce nu și la noi…

  Răspunde
 • 18/01/2017 la 09:18
  Permalink

  Va multumim pentru informatiile pe care le afisati in fiecare zi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *