Starea traficului pe drumurile din tara. Vezi unde sunt restrictii

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeş-Pianu), circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece se lucreaza pe direcţia Sibiu.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, în zona localităţii Siriu, a fost impusă restricţie pentru masinile cu masa totală mai mare de 3,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61, nu este permis accesul celor cu masa totală mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluşi – DJ678A – DN7 Deduleşti.

În județul Olt, DN64 Caracal-Drăgășani a fost închis, începând din data de 22 iunie 2017, pentru toate categoriile de masini, între localitățile Găneasa și Pleșoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul situat peste Valea Negrișoara. Circulația se desfășoară pe ruta DN65, km 42, Găneasa – Salcia – DJ677 – Pleșoiu și retur.

În judeţul Suceava, din cauza unui pod avariat de o viitură, traficul greu este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna, între kilometrii 23 şi 27.

DN67C-Transalpina este redeschis în totalitate. Pe tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului, accesul este permis doar în intervalul orar 07:00-20:00, însă numai pentru masinile cu masa mai mică de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 30 km/h.

Este deschis și DN7C-Transfăgărășan între Piscu Negru și Bâlea-Cascadă, între kilometrii 104 şi 130 (tronsonul care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 și 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța celor care tranziteaza zona. Sectoarele cu pericol de căderi de stânci, pietre și viituri sunt între kilometrii 56 și 132.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *